![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Przejmuje kod od kogos. Mam wprowadzic zmiany ale nie wiem gdzie jeszcze moze tkwic blad ale doszedlem ze jeden plik jest wywolywany przez "include" zawsze. Rozwiazaniem moze byc reakcja na plik wywolujacy. Stad pytanie: w jaki sposob dowiedziec sie o nazwie pliku wywolujacego?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za pomoc.
Ale poprosze o downgrade: to wszystko z czym mam problem jest napisane w PHP4 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Zaglądamy do linka co ci dałem i co widzimy?
Cytat (PHP 4 >= 4.3.0, PHP 5) Ja to widzę a ty nie?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
No a ja nie widzialem, przepraszam i dziekuje.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 08:13 |