![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam maly problem: mam nastepujacy kod:
i pytanie gdzie nalezy tam wpisac np. moj e-mail aby po kliknieciu na "wyslij formularz" , zostal on automatycznie wyslany do mnie ![]() ![]() Oraz drugie pytanie ( by nie nabijac postow ![]() i teraz gdzie tu wpisac np. aby po kliknieciu na przycisk "galerie" otworzyla sie galeria ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- Mail: marcin@babimost.net
Site: http://www.babimost.net/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ad1. Musisz przeslac dane i skryptem php wyslac je. Wykorzystaj funkcje mail.
Ad2. zrob to jako osobny formularz i wstaw : Kod ]<form action=zamow.htm> <input type="submit" name="zamow" value="Zamów"> </form> <form action=galeria.htm> <input type="submit" name="galerie" value="Galerie"> </form> EDIT: Przez przypadek wyslalem nie cale ![]() Ten post edytował kalinowski 24.06.2004, 19:58:36 -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Piotrków Trybunalski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz jeszcze jedną możliwość. Możesz na swojej stronie zastosować gotową wtyczkę, która umożliwi wysyłanie mail'i z Twojej strony. Możesz ustawić tę wtyczkę tak, aby listy wysyłane były tylko do Ciebie, itp. Taka wtyczka znajduje się na stronie: www.my.link.pl/sendmail
![]() -------------------- Athlon 2500+/GigaByte GA-7VAXPU2/512MB 400MHz KingSton/GeForce2 Pro WinFast/40GB Maxtor 7200obr./CD-RW 48x24x48x Plextor/DVD 16x48x Toshiba/Zasilacz 550W Tracer/LG Flatron F900P<
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9.07.2025 - 19:17 |