![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pliczek PHP w którym wykonuję operację pobierania z bazy danych. Pobieranie wykonuje się prawidłowo. Oto on dane.php:
dalej operuje skryptem AJAX w pliku np. div.js
i nie chce mi usuwać tego ch...go rekordu...nie wiem co jest grane.... a ma to usuwać bez odświeżania strony dynamicznie... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat i nie chce mi usuwać tego ch...go rekordu To nie rekord jest siurkowaty a Twój kod... i na przyszłość wysławiaj się poprawnie. Wykropkowanie przekleństwa tu nic nie pomaga.Do łączenia z bazą używasz PDO ale zapytanie już wykonyjesz przez mysql_query... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobiłem tak
i nadal nic.... nie Postuje mi id... z taką funkcja w js
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A patrzyłes czy to:
var id = $(this).attr("id"); zwraca ci poprawne ID? A patrzyłeś co wysyła AJAX? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
właśnie patrze...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 153 Pomógł: 41 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
zgadza się jeśli zrobię tak w pliku index.html umieszcze...
to rzeczywiście towar o id = 18 jest usuwany z bazy tak jak chcialem... ale w div id= "shout" chce wyświetlać slelecta z bazy danych a nie sam koszyk usuwania...teraz to sie juz calkiem zamotalem Ten post edytował vojtasek 1.09.2011, 09:59:58 |
|
|
![]()
|
|
Przecież nikt ci nie broni tam tego selecta wstawić.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:32 |