![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej Wam !
Mam mały problem, od jakiegoś czasu robie formularz kontaktowy troche obszerny jezeli chodzi o ilość pól. Nie wiem jak nadac wartości polu <select> Mam tam do wyboru 3 opcje: Po wyborze jednej z opcji rozwija nam się dalsza część formularza, ale to już tak w kwiesti objaśnienia działania. Wszystko polega na tym, że jak wybiore jedną z opcji dostępnych w polu <select> i wyśle formularz na pocztę dochodzi mail wyglądający następująco: Cytat Witam ktoś wypełnił formularz Imie i nazwisko - Jan Kowalski Telefon - 524 432 212 ( I tutaj opcja select: ) Czego dotyczy wiadomość: Tak <--- Czemu nie wyświetala mi się jedna z opcji, które mam do wyboru ? Jak to zrobic, żeby wyświetlała mi się jedna z opcji ? A wygląda to tak:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
print_r($_POST);
I się przyjrzyj co idzie z formularza - tak ciężko sprawdzić? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Chociażby przed mail()
ps: przenoszę na przedszkole. Tam też zakładaj swoje kolejne tematy. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i od kiedy option ma parametr name?? Jak już to tak:
A nawet dgyby miało to i tak by Ci nie działało bo znaków = zapomnialeś ![]() -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:43 |