![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Piszę do was szukając porady dotyczącej strony głównej na stronie: http://negatywhd.pl/, nie wiem dlaczego odbija ona od górnej części przeglądarki, nie mogę namierzyć usterki, czy ktoś ma jakiś pomysł/lub wie dlaczego tak się dzieje? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem spowodowany jest białymi znakami jakie masz umieszczone zaraz po elemencie body... Usuń je a strona "podskoczy" do góry.
Ps.: Dlaczego znaczniki meta, script, style masz w body a nie w head?? Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to wiem, sęk w tym, że nie mam pojęcia co to jest
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat to wiem, sęk w tym, że nie mam pojęcia co to jest Ale to przecież Twój layout... Osobiście szukałbym problemu gdzieś w procedurze doklejającej tagi script, style itp - bo tagi te: 1) są w niewłaściwym miejscu 2) istnieje duża szansa że tam też doklejane są spacje ponieważ są bezpośrednio przed nimi Pozdrawiam Ten post edytował askone 30.08.2011, 09:47:40 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 09:34 |