![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z preg_replace_callback a dokładniej używam bbcode na mojej stronie I chciał bym aby białe znaki były ignorowane przez preg_replace poprostu aby $text = str_replace("\n", "<br>", $text); się nie wykonywało tylko w tych dwóch przypadkach Próbowałem załatwić to callbaciem ale wtedy dzieją się dziwne rzeczy na stronie... Opadam już z sił ...proszę was o pomoc . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
To może pokaż ten kod, z którym dzieją się dziwne rzeczy?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wsumie to taki sam jak na górze tylko jest funkcja
No i to wszystko co mam jeszcze chciał bym dodać że callback znajduje się poniżej zwykłego prega wszystko jest w funkcji bbcode która na końcu zwraca $text; P.S Dziwne rzeczy to chodzi o to że zmiania w miejscu gdzie ma ale w innych też i to tak troche bez sensu jak by przypadkowo... Wyskakują słowa array nie mam pojęcia co jest grane kurde ale oglądalność ![]() Ten post edytował szmerak 30.08.2011, 16:36:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 2 Dołączył: 26.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wsumie to taki sam jak na górze tylko jest funkcja
. Wyskakują słowa array nie mam pojęcia co jest grane Napisz w jakim celu odwołujesz się za każdym razem do 2 pozycji w zmiennej $text??
może to tak miało być ![]() Ten post edytował -jarek- 31.08.2011, 17:39:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 21:34 |