![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z całkowitym przyciemnieniem strony.
Otóż mam kilka divów na stronce pozycji absolute i gdy chcę przyciemnić stronkę te właśnie divy są widoczne i nie mam pomysłu jak temu zarazić. Div, który ma przyciemniać również jest pozycji absolute. Próbowałem go umieścić dosłownie wszędzie (na początku dokumentu, w połowie, na dole, i mieszanie) i nic. Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 15 Dołączył: 3.03.2009 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z-index?
-------------------- www.swiths.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj o z-index
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobrze skoro tak radzicie to zabieram się za lekturę
![]() problem z całkowitym przyciemnieniem strony rozwiązałem. pomogło to z-index. ale teraz mam inny problem chcę zrobić rozwijane menu. znalazłem gotowca na stronce http://forum.dobreprogramy.pl/ciekawe-rozw...css-t72669.html ale gdy podepnę to do mojej stronki ten kod nie działa tylko rozwala mi całe menu. czysty kod menu przed wstawieniem go na stronkę prezentuje się tak: a po dodaniu tego kodu: tak wygląda stronka przed dodaniem rozwijanego menu: ![]() a tak po dodaniu rozwijanego menu: ![]() proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. piszę tutaj ponieważ nie chcę zakładać kolejnego tematu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mozna wpychać bloków (div) w listy (ul li ol)
|
|
|
![]()
|
|
aha nie wiedziałem.
doradź mi proszę jak to wykonać aby było dobrze |
|
|
![]()
|
|
nie wiem co chcesz osiągnąć...
|
|
|
![]()
|
|
chcę osiągnąć rozwijane menu, że gdy się najedzie na ostatni odnośnik z menu w dół rozwija się lista z następnymi odnośnikami
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 6 Dołączył: 10.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zamiast div'a wrzuć tam kolejną listę
![]() -------------------- Pomogłem ? Kliknij pomógł :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:46 |