![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem w .htacces żeby mi przepisywało adres w formie strona.html. Niestety gdy wpisuję np. strona.html?id=1 to nie odczytuje tego ID. Z tego co widzę na Onecie takie coś działa. Czemu u mnie nie chce? Trzeba coś dodatkowo ustawić?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 375 Pomógł: 20 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co zrobiłeś w tym .htaccess? Karty mówią, że zrobiłeś to źle.
Tu masz podstawy: http://eriz.pcinside.pl/weblog/mod_rewrite...zac-208.html#t2 Chcesz przepisać strona.php?id=1 na strona.html?id=1 - totalny bezsens albo nie wiesz, na czym polega przepisywanie adresów. Napisz, jakie adresy masz obecnie i jak mają wyglądać po zmianach. Wklej zawartość pliku .htaccess. Ten post edytował WebCM 29.08.2011, 18:14:22 -------------------- „Jesteśmy różni, pochodzimy z różnych stron Polski, mamy różne zainteresowania, ale łączy nas jeden cel. Cel ten to Ojczyna, dla której chcemy żyć i pracować.” Roman Dmowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, nie. Mam coś w stylu strona,zmienna,nazwa.html i czasem będę musiał dopisać inne zmienna a nie chcę robić strona,zmienna,nazwa,,,,.html bo to brzydko wygląda
![]() Z tego co wyczytałem to wystarczyło dodać flagę [QSA] i już wykrywa. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:55 |