![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
?
Ustawiam sobie kolumny, tabele, wykonuje zapytania, ale nie wiem jak dodać nowy rekord do kolumny! -------------------- ....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Rekord dodaje się do tabeli a nie do kolumny
W życiu tego programu nie używałem, ale patrząc na screen: http://www.heidisql.com/screenshots.php?which=data to podejrzewam, że rekord dodaje się poprzez wciśnięcie guziczka + PLUS -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie, gdyby jeszcze ten przycisk u mnie był aktywny a nie szary i "zablokowany". Czym to może być spowodowane?
Już wcześniej to zauważyłem, dzięki. -------------------- ....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 31 Dołączył: 23.02.2009 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może nie masz uprawnień do zapytań INSERT
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:23 |