![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam spory problem, bo nie posiadam iPhone'a a muszę przetestować pod jego kontem stronę. :|
Czy istnieją jakieś serwisy które nawet za niewielką(mam nadzieję) opłatą umożliwią mi to? Obawiam się że samo wyrenderowanie obrazu nie wystarczy. Potrzebna mi będzie też możliwość operowania i podglądania źródła. Sprawa rozchodzi się przede wszystkim o FlowPlayer'a a dokładnie plugin do niego który ma podmieniać wersję flash odtwarzacza z wersją HTML5 video. I to zdaje się nie działa... niestety nie mam jak tego cholerstwa zdebugować. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może to?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy okazji http://forum.php.pl/index.php?showtopic=102265
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Fifi209
Cytat Obawiam się że samo wyrenderowanie obrazu nie wystarczy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~melkorm: Niestety nie o to chodziło. To tylko udaje iPhone, ale nic właściwie z iPhonem wspólnego nie ma.
~Fifi209: Znam ten adres, ale nie ma tam możliwości testowania na iPhone. edit> Podobno na http://crossbrowsertesting.com/ jest możliwe testowanie, ale obadam to dopiero jutro. Ten post edytował starach 28.08.2011, 19:22:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może raczej jakiś emulator odpalany lokalnie?
Może któryś z tych? Gdzieś przewinęło mi się przed oczyma genesis4iPhone i mobione -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SDK iPhone na Maki ma emulator iOS - a nie tylko jakiśtam symulator. Pod innymi systemami zostaje emulator Androida.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:12 |