![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam tak kod HTML odpowiadający za formularz logowania:
Nie mam pomysłu jak przepisać do Zend_Form funkcje JS i zdjęcia. Na razie mam coś takiego:
-------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jednym z rozwiązań jest zdefiniowanie w konstruktorze Twojej klasy User_Form_Login dekoratora ViewScript:
gdzie podajesz ścieżkę do pliku widoku całego formularza (oczywiście domyślnie ścieżka względna od katalogu z innymi skryptami widoków w aplikacji). Przykładowy plik tego widoku może wyglądać następująco:
Tudzież może wzbogacić go o co tych chcesz ![]() Dodatkowa dokumentacja na temat dekoratora ViewScript tutaj Ten post edytował doogi 31.08.2011, 10:57:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 11 Dołączył: 27.10.2010 Skąd: Kutno/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz także korzystać z dekoratorów - ja w taki sposób stworzyłem dynamiczne dodawanie zdjęć do tinymce pod formularzem.
w formularzu robisz tak:
I będzie śmigać, możesz tam też wsadzić i obrazki i css'em je wymodelować, a submita możesz zrobić tak:
I masz submita. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 10:58 |