![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2008 Skąd: Mirostowice Dolne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
z swfupload korzystam po raz pierwszy, dlatego nie wiem co mam zrobić żeby działało. Problem polega na tym, że na stronie plugin się ładuje, wybieram pliki, niby wysyła. Problem w tym, że plik, który zarządza wysłanymi plikami nie robi z nimi kompletnie nic, jakby ich w ogóle nie było. Próbowałem, kombinowałem i nic. Byłbym na prawdę bardzo wdzięczny, gdyby ktoś podsunął przykład albo chociaż kawałek kodu, który coś z tymi plikami robi, bo te oficjalne właśnie nie robią nic i nie wiem jak zrobić, żeby ten mój zaczął. Mój kod (praktycznie to samo co z przykładów): JS
PHP (w skrócie)
i html
I to wszystko co z tym związane. Niby wysyła, pokazuje postęp itd. ale nie wykonuje PHP, który był przeze mnie sprawdzany dużo razy i wszystko tam jest ok. Prosiłbym o ewentualną korektę jak coś jest źle. I jeszcze jedno, te 2 linijki
niby jest jak ma być a w ogóle to się nie odnosi do wyglądu tego buttona, ciągle jest białe tło i czarny tekst. Jak tu coś zmienię, tło dodam czy coś to jedyna zmiana to tekst się robi niebieski - nieważne jaki podam tutaj - a tła dalej nie ma. Jaki jest tego powód? Za wszelką pomoc dziękuję, jak było na forum to proszę o podanie tematu, bo nie znalazłem. Dobra, tamto już ogarnąłem i działa (chodziło rzecz jasna o sesje, bo flash nie obsługuje ciasteczek i syf się robi, ale obszedłem to po swojemu i działa). CSS też już zrobiłem, ale jako obrazek w tle. Ten post edytował cisu 27.08.2011, 17:52:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:01 |