![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2004 Skąd: Cz-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy możecie mi doradzić jak sie zabrać za zrobienie logowania z użyciem mysql i sesji?
Generalnie chodzi mi o to jak mam zrobić że po zalogowaniu usera moge robić normalne linki do podstron a on nie musi sie ponoownie logować.. chciałbym to zrobić na bazie mysql ... tylko nie wiem czy to bedzie dobre rozwiązanie... -------------------- HONDA CBR900RR
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzyj wyszukiwarki.
Najbardziej chyba popularny temat na forum ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podawałem ostatnio moj prosty przykład logowania:
-------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2004 Skąd: Cz-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widziałem już te skrypt.....
Ale chciałem zrobić to na bazie mysql... tzn .. czy jest sens zapisywania SID do bazy danych? -------------------- HONDA CBR900RR
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiedź znajdziesz tu: http://php.pl/
-------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:55 |