![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaka komenda laduje strone z poziomu skryptu do okna przegladarki?
korzystam z include() ale wtedy nie jest interpretowany java script na tej includowanej |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
require" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual()
To zalezy co chcesz zaladowac kod php czy juz gotowe dzialanie Najprosciej otworzyc okienko ze strona gdzie jest kod |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mam skrypt php ktory cos tam robi po czym jak skonczy chce zeby podal do przegladarki zwykla strone.htm
i robie to include(strona.htm); jest ok, podaje ja ale nie dzialaj skrypt na tej nowo zaladowanej stronie konkretnie polecenie java window.open(url) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(mikes @ 2004-06-24 11:29:08) jaka komenda laduje strone z poziomu skryptu do okna przegladarki? O to chodzi? header("Location: http://www.jakas.strona"); -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
To nie jest wina php tylko cos masz tam zle napisane.
Przypominam ze js powinien byc w head nie nie gdzies w srodku dokumentu... :] |
|
|
![]()
|
|
MAM TAK
w sekcji head <script LANGUAGE ="JavaScript"> setTimeout("window.open("www.COSTAM.pl")",10000); </SCRIPT> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:21 |