|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cześć, potrzebuję porady.
Mam taką ciekawą funkcję java script, która działa po wciśnięciu odpowiedniego linka postaci <a href="#dialog2" name="modal">Sticky Note</a> Potrzebuję, aby funkcja ta uruchamiała się przy załadowaniu się strony, a nie jak to jest obecnie dopiero po kliknięciu linka. Pomoże ktoś? Z góry dzięki za wsparcie PS funkcja java script:
|
|
|
|
![]() |
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%)
|
Dodaj na końcu( tu na forum 48 linia jeszcze przed ostatnim zamknięciem):
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
działa, wielkie dzięki
a powiedz mi jeszcze taką rzecz, powiedzmy że wrzucam ten kod skryptu w header całego serwisu i chciałbym tylko na wybranej podstronie uruchomić tę funkcję, to jak mogę go zrobić? próbowałem obrać ten skrypt w nową funkcję funkcja { ...} ale po wywołaniu jej skryptem <script type="text/javascript"> window.onload=funkcja(); </script> okienko komunikatu uruchamiało mi się 2 razy... stąd moje pytanie: jak to ominąć, aby uruchomiło się tylko raz? dobra po temacie wielkie dzięki jeszcze raz |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 03:33 |