![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2004 Skąd: Słupca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć!
chcialem was zapytać co sądzicie o tegorocznej edycji konkursu DIVERSITY ? -> http://www.diversity.pl. moim zdaniem poziom być dosyć wysoki. pozdr. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IMO poziom byl niski.
Oczywiscie trzeba dac poprawke na to, ze sa to prace ludzi z LO ale porownujac je z tymi z czasow mojego liceum sa bardzo slabe. Chyba grupy tworzace strony zapomnialy o podziale prac - strony wygladaja jakby zostaly stworzone tylko przez "programistow", a nie "grafikow". No ale widze, ze z konkursu na konkurs pracki sa lepsze. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2004 Skąd: Słupca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Seth @ 2004-06-24 00:30:49) Chyba grupy tworzace strony zapomnialy o podziale prac - strony wygladaja jakby zostaly stworzone tylko przez "programistow", a nie "grafikow". no wlaśnie... ale trzeba sobie jakoś radzic, jeżeli nie ma z kogo skorzystać (tak bylo przynajmniej w moim przypadku). niedobór ludzi to był mój podstawowy problem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tych prac co przejrzałem niewiele było naprawdę porządnych... Parę zrobionych we Front Page'u
![]() -------------------- This page is 100% valid MSHTML. We guarantee it will only view in MSIE.
Na warsztacie: replays.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 03:26 |