![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 1 Dołączył: 12.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Natknąłem się na taki problem. Zbudowałem aplikacje na facebooku i teraz muszę ją dopuszczać tylko jak ktoś ją lubi. Czyli jeśli ktoś nie kliknął w ikonkę lubię to, nie może jej otworzyć. Pytanie: 1. Jak sprawdzić z poziomu API SDK (PHP) -> Czy dana aplikacja jest lubiana przez daną osobę? 2. Czy w ogóle da się dodawać like do aplikacji => nie do strony fan page tylko mowa tutaj a APLIKACJI. Ja myślałem, zrobić to tak, aby po kliknięciu w like odpalać triggera jquery i ajaxem zapisywać w swojej bazie id ludzi którzy lubią. Tyle, czy to przejdzie to nie wiem, bo dopiero się do tego zabieram. Ewentualnie -> jak wywołać z poziomu API => LIKE ME. Wtedy pobrałbym dane ID użytkownika i ID aplikacji i wysłałbym po zapisaniu do swojej bazy. Drugi zestaw pytań: 1. Jak dodać na swojej tablicy jakąś informację? Może ktoś zna temat to prosiłbym o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ten post edytował basso 25.08.2011, 10:28:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat 1. Jak sprawdzić z poziomu API SDK (PHP) -> Czy dana aplikacja jest lubiana przez daną osobę? http://www.hongkiat.com/blog/how-to-displa...-count-in-text/ Cytat Drugi zestaw pytań: 1. Jak dodać na swojej tablicy jakąś informację? http://developers.facebook.com/docs/refere...pi/application/ - feed? Jeszcze się tym nie bawiłem. [; Chyba że chcesz na stronie aplikacji coś dodawać: wtedy posts/create. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 1 Dołączył: 12.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki.
Fajna sprawa i działa. Tylko mi trzeba sprecyzować czy dana osoba lubi. Bo tutaj mi wyświetla wszystkie lubienia że tak powiem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Czyli całość lubień, nie dla danej osoby. Znalazłem:
A wie ktoś może jak dodać na tablicy wpis? Konstrukcja którą facebook daje NIE DZIAŁA:
Ten post edytował basso 29.08.2011, 14:35:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:08 |