![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 14 Dołączył: 25.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IMPERIONUS.PL
(IMG:http://imperionus.pl/banners/baner-big.jpg) Gra imperionus jest osadzona w realiach starożytnego rzymu, kiedy to częstą rozrywką dla tamtejszej ludności były walki gladiatorów na arenie, którzy z tego powodu często ginęli. Dlatego też wybuchały powstania. I właśnie ty zostałeś dowódcą jednego z nich i razem ze swoimi współbratymcami podbiliście jeden z obozów rzymskich. Rozbudowuj swój obóz, zamień go w potężną warownię i spróbuj przejąć władzę w Rzymie! Nie pozwól, by ktoś inny zrobił to za Ciebie! Proszę o opinie gry Pozdrawiam Rochu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konto testowe?
Na razie jedna opinia, niezły formularz rejestracji. EDIT: http://s1.imperionus.pl/?akcja=miejsce_zbiorki&atak=4 Cytat Blad - 404 Podana strona nie istnieje lub nie masz odpowiednich uprawnien, by moc ja przegladac. - Brak polskich znaków - Cytat Na dana chwile konta premium sa szykowane oraz bedzie zakupiony system sms, dzieki ktoremu bedzie mozna je zakupic.
Ten post edytował mlawnik 24.08.2011, 20:20:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 14 Dołączył: 25.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki mlawnik, blad juz naprawiony, co do braku polskich znakow to to wiem -> w nastepnej aktualizacji gry postaram sie wszedzie je dodac, gdyz czasu nie mialem i wazniejszy dla mnie byl kod. Co do kont premium to beda one jeszcze pozniej, chce je wprowadzic z tego wzgledu by chodz nawet mala sume zarobic, ktora zostanie wydana na utrzymanie serwera, gdyz zostal zakupiony specjalny pod gre hosting, ktory wytrzyma duze obciazenie czyli taki pod gre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
prosze o kolejne sugestie/opinie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz sobie to pod Operą.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Copyright © 2011 modified by Rochu for IMPERIONUS.PL
Design by CSSTemplatesMarket Nie wiem jak to rozumieć, design nie jest Twój, a kod zmodyfikowany przez Ciebie - czyli mamy oceniać modyfikację? Jeśli tak to podaj link do oryginału - zobaczę co zmieniłeś. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rejestracja do d... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Brak jakichkolwiek zabezpieczeń przed botami... A teraz jest tylko napis chwilowa przerwa. |
|
|
![]()
|
|
wiem fifi, zaraz musze wgrac poprawke, a jutro calkiem nowy system rej wykombinuje (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tylko poprostu nie myslalem ze komus sie bedzie chcialo botowac dopiero co powstala gierke (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli mogę póki co dalej włączyć bota i robić konta?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zasypało mnie walidacją - http://cl.ly/043R25062q302H1i3736
|
|
|
![]()
|
|
juz mozesz fifi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) poprawka weszla - sprawdz ja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 500 Pomógł: 1 Dołączył: 29.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://imperionus.pl/?action=aktywacja&s=Resource id #4&kod=mojkod
taki link doszedł mi na maila do aktywacji (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na pierwszy rzut oka widać, że wadliwy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:38 |