![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Trafilem na problem z ktorym się zmagam od kilku godzin i chyba juz czas poszukać pomocy ![]() A wiec tak..... Moze po krótce napisze w czym rzecz:
kod zwraca wartość 39 czyli jest ok struktura tabeli:
struktura tabeli nr 2:
tabela clans_users zawiera informacje ktory uzytkownik do jakiego klanu należy natomiast tabela clans zawiera informacje o wszystkich utworzonych klanach Wszystko sie rozchodzi o to ze chce połączyc te tabele w jednym zapytaniu aby wyciagając rekordy pasujące do warunku where uzyskując dodatkowe informacje z tabeli clans takie jak nazwa i www .Pole numer_klanu odpowiada polu id tabeli clans próbowalem tak ale z niewiadomych mi powodow nie zwraca żadnych rekordów:
bede wdzieczny za pomoc bo juz mi bezpieczniki siadają ![]() Pozdrawiam Ten post edytował fotexxx 24.08.2011, 13:14:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki stary za pomoc ...... pomogło
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 01:23 |