![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--Gekon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Probuje zmodyfikowac kod znaleziony w necie aby pasowal do moich potrzeb jednak utknalem w jednym miejsu i nie wiem gdzie mam blad. Moze ktos z Was popatrzy na to swiezym okiem i odrazu zauwazy problem ktorego ja nie widze :/ Kod wyglada nastepujaco:
print_r($array) -> daje wynik -> Array ( [0] => Array ( [0] => Rhacodactylus ciliatus [latin_name] => Rhacodactylus ciliatus ) [1] => Array ( [0] => Phelsuma [latin_name] => Phelsuma ) [2] => Array ( [0] => [latin_name] => ) [3] => Array ( [0] => Phelsuma [latin_name] => Phelsuma ) ) Czy ktos moglby pomoc gdzie robie blad? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ALE CO SIĘ NIE ZGADZA.........
![]() ps. my nie wróżki |
|
|
--Gekon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Heh przepraszam rzeczywiscie zapomnialem opisac w czym jest problem
![]() Problem jest z uzyskaniem tablicy $data. kod echo json_encode(array($final)); zwraca jedynie [{"header":{"title":"Latin Name","num":0,"limit":5},"data":[]}] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 05:57 |