![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Dziś forum php zaskoczyło mnie dwukrotnie. Najpierw zmusiło mnie do zalogowania. Ale w końcu to się zdaża.
A później... załadowało sie w ciągu 1s. A to się nie zdażało nigdy, nie mówiąc już nawet o tak "złych godzinach" jak teraz (19:00). W pierwszej chwili wydawało mi się, że to nie mozłiwe, ze to idzie z offline, ale jednak NIE. I tak trzymać!!! ps. choć teraz to nie ma większego znaczenia, ale... w trakcie przenoszenia forum mieliście przenieść wpisy css do osobnego pliku. Chyba jednak warto by to zrobić. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ja tam wciąż nie widzę różnicy*
![]() ![]() P.S. * - działa tak jak zawsze - szybko. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
a tam scanner przesadzasz mowisz jak na reklamie DOSI - NIE WIDZĘ ŻADNEJ RÓŻNICY
jest lepiej (chodzi o łącze) zaś za jakiś czas nie będziesz widział adresu. ps. sprawdz co jest pod tym adresem ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie nie widac roznicy wiec po co przeplacac
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja i tak przepłacam (ah ta telekomuna
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ok powiem tak strona wisi na lepszym laczu i na szybszym serwerze ....
reszta pozostaje kwestia gustu nie bede robil ankiety czy strona otwiera sie szybciej ![]() mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie stabilniejsze forum nie zniknie nam na kilka tygodni oraz ze powstanie strona www.php.pl zas forum bedzie na www.forum.php.pl ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może to dlatego, że mam bliżej do serwera, ale u mnie forum przyspieszyło dziesięciokrotnie.
![]() -------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bolesnie, bo sie cos z sesjami wali
![]() Przy okazji ktos powinien wyregulowac czas na serwerze :!: Cos mi sie wydaje, ze nadal jest lekko "przekrecony" :x -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ZROBCIE COS Z TYMI SESJAMI juz mnie cholera zalewa jak widze ten glupawy blad: invalid_session
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Seth, jesteś jedyną osobą zgłaszającą tą usterkę. Może Twoja przeglądarka przechowała stare, błędnie nazwane cookies i teraz próbuje go używać? Spróbuj oczyścić pamięć przeglądarki z ciastek i uruchom ponownie przeglądarkę. Potem zaloguj się na forum i sprawdź czy nadal jest problem, ok?
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie jestem jedyna jest jeszcze gajcy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Seth, jesteś jedyną osobą zgłaszającą tą usterkę.
Problem jest nadal. Nie wiem, czy to wina chello, czy dalej cos sie kopie z forum ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie tez to bylo. Pomoglo wykasowanie recznie ciastek z %windir%/cookies ( zakladam ze masz winde 95/98/me bez profili). Po wykasowaniu restart przegladarki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:02 |