![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam do was pytanie odnośnie funkcji require (ew. include). Postanowiłem podzielić kod na kod główny i kody poboczne, które będą dołączane do kodu głównego. Gdy jednak dochodzi do dołączenia kodu pobocznego mam problem z wyświetleniem zawartości. Kod główny
Kod poboczny Pojawia się przerwa (tak jakby gdzieś był wstawiony znacznik <br>, a nie ma go tam) na początku (przed słowem 'Przyklad') Gdy jednak usuwam div'a wszystko jest ok. Proszę o pomoc. Ten post edytował Piorunet 20.08.2011, 19:31:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj o BOOMie
lub po znaku ?> masz entera... Najlepiej zobacz pod edytorem binarnym te pliki .php co masz na koncu i na poczatku |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przekonwertowałem plik kodpob.php na UTF-8 bez BOM i wszystko pięknie działa i nie ma odstępów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dzięki wielkie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:17 |