![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie mam pewien problem, tworzę stronę w htmlu. Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o php.
Stanęły mi na drodze 2 problemy : 1. W nagłówku strony mam animację flash, kiedy w nią klikam przekierowuje mnie z file:///C:/Users/dub/Desktop/szary/index.html na file:///C:/Users/dub/Desktop/szary/www.gekoon.net wprowadziłem go prostym kodem: <object width="800" height="200" title="banner"> <param name="movie" value="banner.swf"> <param name="quality" value="High"> <embed src="banner.swf" quality="High"></embed> dlaczego flash jest aktywny po kliknięciu w niego? chciałbym żeby był poprostu wstawionym obiektem. 2. Cała strona zrobiona jest w htmlu ale potrzebuje zainstalować w menu formularz kontaktowy, tak aby maile przychodziły wprost do mnie wysłane ze strony. Skąd wziąć taki skrypt i jak go prawidłowo osadzić. Ważne aby był prosty oraz aby miał 300pixeli szerokości. Serdecznie dziękuje za pomoc i pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:50 |