![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2011 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem lekkiej pomocy z tym bajerem, bo już szukałem rozwiązań nawet trochę starałem się pomieszać opcje, ale względu że nie znam języka jest ciężko mi to zrobić. Przejdę do konsensus tej wypowiedzi poniżej jest kod który sam na razie wyskrobałem.
Proszę jakiegoś bardziej ogarniętego człowieka o pomoc z jQuery... A więc chciał bym uzyskać przy moich tabelach taki efekt. Moja praca zaczęła się na tym skrypcie, a zakończyła się na tym. A słowami będzie to tak jeśli kliknę na pierwsza kategorie (rozwinie się), a potem kiedy kliknę na druga kategorie (rozwinie się, zaś pierwsza ma się zwinąć), tak samo miało by się dziać z trzecia i tak w kółko. Z góry dziękuje za pomoc. -------------------- Pozdrawiam
Xart |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim zapamiętaj, że w dokumencie (X)HTML możesz mieć tylko jeden element o konkretnym identyfikatorze (id). Jeśli chcesz nadać kilku elementom taką samą cechę to musisz posłużyć się klasą (class). Poza tym masz nieprawidłowo zbudowaną tabelę, bo w jednej tabeli nie możesz mieć dwóch "ciał" (<tbody>). Prawidłowo zbudowana tabela powinna wyglądać zatem tak:
Wtedy problem można rozwiązać w czterech linijkach (modyfikując przykład, który podałeś):
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 01:22 |