![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2004 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam Was!
Chciałbym, abyście ocenili moje dzieło - PC Inside. Chodzi mi o to, czy działa poprawnie system użytkowników oraz inne rzeczy, które uważacie, że 3ba ocenić. Kilka działów może nie działać, bo jeszcze nie ukończyłem projektu, adres: www.pcinside.boo.pl sorki, wcześniej nie wpisałem adresu Ten post edytował rze-X-nik 23.06.2004, 10:33:53 -------------------- while(!$wakacje){ czekaj();
} if($wakacje){ yuppie(); } exit; |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
W treści posta powinien byc klikalny link.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- baner... w paincie rysowales?
- obrazki `czytaj` usun, a z tytulow zrob linki + ciekawe kalendarium - postaraj sie zrobic jakis ciekwaszy top Malo do oceny, ale daje: -5/10 -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co mi się rzuciło w oczy na razie to nieczytelne wyniki ankiet i brak imienia Paweł w wyszukiwarce dat imienin.
Ogólnie stronka o wszystkim, czyli o niczym ... sorki ale jestem za specjalizacją serwisów w jednej konkretnej dziedzinie i ewentualną ścisłą współpracą z innymi tematycznymi -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2004 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no dobra, ale na razie nie mam czasu tego wklepac
ale zaczely sie wakacje... czy mozecie mi pomoc w artkykulach? ![]() a co do imienin... to jest ze skryptu, a portal odpalalem wlasciwie bez przygotowania <sorki> -------------------- while(!$wakacje){ czekaj();
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
to skoro wiesz, ze jest to niedokonczone, i nie masz czasu narazie sie tym zajmowac, to po co dajesz do oceny
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2004 Skąd: Kijów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak juz wczesniej zauwazyl kicaj: banner klapa, nic nie przedstawia - jedna kreska i text 'pc inside' .... Logo natomiast calkiem fajne. Co prawda nic nadzwyczajnego, ale mi sie podoba. Zmienilbym jeszcze ramke tej ikonki 'wiecej', #FF0000 brzydko wyglada.
-------------------- gogogo dynamo ;)
|
|
|
![]()
|
|
dobra, a jak teraz wygląda navbar?
co do newsów, to zabieram się już do pracy thx -------------------- while(!$wakacje){ czekaj();
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Od siebie jeszcze dodam
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za te cenne podpowiedzi.
Co do poprzednich uwag: już poprawiłem to, co mi sugerowaliście, ale jeszcze tego nie wrzucam, bo chcę dopracować wszystko w miarę możliwości (dlatego też, bo łącze się przez modem). Co do logo: 1. Nie inspirowałem się W OGÓLE php Nuke. Wprawdzie napisałem własnego CMSa, ale nawet linijka kodu ani kawałek designu nie ma z nim nic wspólnego. 2. php Nuke ma inne logo ![]() Co do innej kwestii: dlaczego wrzuciłem coś, co jeszcze nie działa? Odpowiedź jest w miarę prosta: dopiero skończyłem pierwszą klasę gimnazjum, można powiedzieć, że właściwie się jeszcze uczę. Najzwyczajniej w świecie chciałem zapytać ekspertów (bo za kogoś takiego Was uważam), co sądzą o tym wszystkim. Piszę ten system portalowy od czterech miesięcy sam i muszę przyznać, że skupiłem się bardziej nad systemem użytkowników oraz bezpieczeństwem ich danych. Możecie sami to sprawdzić rejestrując się na mojej stronie. Thx ![]() Aha! Banner faktycznie robiłem w paincie, bo nie miałem czasu się z nim bawić :] -------------------- while(!$wakacje){ czekaj();
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:53 |