![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
napisałem skrypt wysyłania e-maili z załącznikami korzystając z funkcji mail() i wszystko byłoby ok, ale nie wiem co się dzieje kiedy wyślę maila na wp.pl. Wszystkie maile docierają bez problemowo na interie, na onet, ale kiedy wysyłam na wp mail dochodzi i z załączikiem, ale pliki w załącznikach mają 0KB i po pobraniu nie działają? Czy koś wie co jest na wp takiego, że tutaj załączniki dochodzą z jakimś błędem? Pozdrawiam -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prawdopodobnie problem z headerami, spróbuj phpMailera, całkiem dobrze działa
-------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem z headerami, co np. może być problemem dla WP, kiedy plik dochodzi, ale jest pusty (uszkodzony).
Chciałbym, aby mój autorski Mailer działał podobie dobrze jak PHPMailer. Ten post edytował Malinaa 23.08.2011, 15:56:47 -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:56 |