![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod php:
Zostawiono mnie z kilkuset linijkowym skryptem, a dopiero zaczynam z php. Początkowo wyskoczył mi błąd prasowania braku znacznika. Odnalazłem błąd (Ostatnia rozpoczynająca klamra w skrypcie) Teraz trzeba wstawić znacznik kończący. Tylko nie mam pojęcia gdzie. Gdzie nie wstawię wyskakuje błąd: "Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in C:\Users\abc\Desktop\xampp\htdocs\buba\chat111.php on line 648" Gdzie w powyższej części skryptu mogę wstawić znak kończący? Może gdzieś dalej i mam podesłać wam dalszą cześć skryptu. Proszę się nie śmiać, naprawdę się pogubiłem. Proszę o pomoc. ![]()
Powód edycji: [Daiquiri]: Dodałam tag.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Liczba nawiasów się nie zgadza po IF.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakie dokładnie nawiasy się nie zgadzają po if? I gdzie mam wstawić drugą cześć klamry z drugiej liniki?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż trochę większy kawałek kodu, ale trochę większy, nie cały. Ten nawias dotyczy zapewne pętli while którą tutaj masz w linijce 2. Jest ona gdzieś niedomknięta.
Ten post edytował sadistic_son 18.08.2011, 18:54:39 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Dalej już chyba nie ma sensu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trudno zgadywać, przydało by się jeszcze więcej kodu. Ale na razie domknij klamrę po linijce 18 i zobacz czy działa.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Ludziska, przecież nie będziemy przeczesywać kodu w poszukiwaniu zagubionej klamry. Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 10:46 |