![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 1 Dołączył: 26.05.2011 Skąd: Moon Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
To znowu Ja, phpamator i znowu zadaje beznadziejne pytania. Poniewaz moja przygoda ledwie sie zaczela moje doswiadczenie i wiedza daleko odbiega od wymaganego poziomu co nie zniecheca mnie do dzialania i powoli brnac do przodu czasem samodzielnie, czasem przy pomocy innych rozwiazuje napotykane problemy i stosuje je do budowy moich projektow. W tym wypadku niestety nie mam czasu grzebac/szukac dlatego prosze o pomoc. Oto o co mi chodzi - zapewne banalne ale ... [html] <form method="POST"> <select name="stanowisko" type="text" value="" /> <option value="drivers">Drivers</option> <option value="butchers">Butchers</option> <option value="pickers">Pickers</option> <option value="packers">Packers</option> <option value="painters">Painters</option> </select> <input type="Submit" name="Submit" value="Go" /> </form>
To owszem dziala ale niestety wywala mi blad, co zrobic zeby dzialalo bez wywalania bledu ? Nawet jesli laduje strone na pusto bez zadnych headerow wywala mi blad. HELP PLEASE Pozdrawiam phpamator |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:06 |