![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam Was serdecznie...
Wiem że już jest tego dużo ale miałem plan tworząc to aby było coś odmiennego rozbudowywać i dać alternatywe bezpieczeństwa wraz z darmowymi aukcjami OPIS: --zmoderowano--- Darmowe Aukcje Internetowe, to świetna alternatywa dla firm i osób prywatnych, którzy nie chcą płacić prowizji za pośrednictwo wystawiania swoich przedmiotów a przy tym nie tracąc na bezpieczeństwie swoich tranzakcji. Strona którą można obejżeć to --zmoderowano-- --zmoderowano-- Będę bardzo wdzięczny gdy klikniesz "LUBIE TO" Dziękuję i odwdzięczę się ![]() --zmoderowano-- --zmoderowano-- --zmoderowano-- Za każde LUBIE TO na facebook odwdzięczę się tym samym ![]() Proszę o łagodne potraktowanie tej strony ponieważ cały czas ją rozbudowuje.... chce udowodnić sobie i innym że da się zrobić coś bez znacznej kwoty na koncie ![]() Chętnie również podejmę współprace i każdą pomoc uwagi i sugestie mile widziane. Pozdrawiam Was serdecznie mam nadzieje że potraktujecie mnie ulgowo co do tego !
Powód edycji: [Cysiaczek]: [Cysiaczek]: [phpion]: Usunąłem linki pozycjonujące. Proszę tego więcej nie robić.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 02:47 |