![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Otóż mam taki problem Pisze mały Panel administracyjny w PHP i mam problem bo gdy wysyłam coś $_GET'em niszczy mi sesje logowania Podaje na konkretnym przykładzie: Plik: index2.php
Plik: auth.php
Plik index.php
Plik menu.php
Plik srodek.php
Plik index.php to formularz do zalogowania się , index2.php to wnętrze panelu, auth.php to plik pobierający dane z bazy i ustalający sesje (w przypadku poprawnych danych daje zalogowany == tak ) menu.php to plik z bocznym panelem przycisków , a plik środek to miejsce wyświetlania się odpowiednich informacji. Problem polega na Tym że po zalogowaniu i wciśnięciu odnośnika dodaj zdjęcie pokazuje mi się formularz logowania. Dlatego że zmienna GET wysyła nowe dane ( w index2.php jest else { formularz } ). Jak to obejść ? żeby po wysłaniu geta nadal sesja się trzymała ? Z góry dziękuje za pomoc Ten post edytował neotorrent 14.08.2011, 22:40:41 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dodaj na początku index2.php
Kod session_start();
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dałem na początku auth.php który jest zaincludowany do index2.php więc chyba jest dobrze . A nie chodzi
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:01 |