![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam was! Dzisiaj robię skrypt, który pobiera zdjęcie z naszej klasy, po czym wyszukuje podobnych w googlach, lub innej stronie - bynajmniej z tym sobię poradzę.
Chodzi mi o podobieństwo obrazków, da się to jakoś zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz pozwolenie na pobieranie tych zdjęć?
Poza tym sposobów na porównywanie obrazów jest kilka, choć czy jest to wydajne... Temat: klasa Porwnanie dwch obrazkw -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chcę ich pobierać, sorry bardzo, chcę sprawdzić, czy ktoś nie wstawił moich zdjęć na jakiś inny serwis, bo miałem włamanie na kompa i dowiedziałem się, że ktoś widział gdzieś moje fotki i chcę sprawdzić czy to prawda. No dzięki, sprawdzę i editne posta.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież Google wprowadza taką technologię, (albo już jest, czasami to widzę, czasami nie) żę znajduje podobne obrazki więc to masz już załatwione
![]() |
|
|
![]()
|
|
hyhyhy no tak, ale ja wolę zrobić to na własną rękę, bo ten googlowy jest porąbany, z mojego zdjęcia znalazło wieże eiffla.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli masz te zdjęcia na dysku, to wyszukaj je za pomocą http://www.tineye.com/
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:33 |