![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Gdy udostępni sie jakiś link na facebooku jest koło niego zazwyczaj jakis orazek z tej strony. lecz niestety jak ktoś kliknie lubie to na mojej stronie to w facebooku wyskakuje sam tytuł ale bez obrazka i tu kieruje pytanie do was: co zrobić, żeby było widać również obrazek? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o open grap protocol http://developers.facebook.com/docs/opengraph/ w mecie musisz mieć odpowiednie tagi (w tym wypadku image)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://developers.facebook.com/tools/debug...mipropia.com%2F Jakoś u mnie zadziałało
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok dzięki za pomoc.
bo ja kiedys polubiłem jeszcze przed dodaniem obrazka i myślałem, że sie samo aktualizuję. dzięki Sorry, ale jeszcze jedned problem. Na stronie jest napisane, że 283 osoby to lubią, ale na facebooku jest, że tylko 17 i nei wiem czy oni muszą kliknąć na facebooku czy cos jest nie tak |
|
|
![]()
|
|
W linterze masz podaną rzeczywistą liczbę likeów (+/-) a na fb zapewne ile osób polubiło link na twojej tablicy
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok dzięki. temat do zamknięcia
sorry, ale jeszcze raz odświeżę bo na stronie kwejk.pl jest napisane, że lubi to 254 tys osób a na facebooku na fanpage'u jest, że 253.200 osób to lubi i wątpie, że każdy po polubieniu na kwejk.pl wchodził na fanpage na facebook'a i znów to polubiał. jeżeli ktoś wie czemu u nmnie tak nie jest to prosiłbym o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Facebook zaokrągla przy liku do pełnych tysięcy, w fanboksie/fanpage czy na linterze widać mniej więcej prawidłową liczbę (przez cache potrafi być różnica pewna).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok myślałem, że ja cos źle robie, ale jak i tak ne mam na to wpływu to zostawie w spokoju. dzięki za pomoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:47 |