![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chciałbym zlecić customizację sklepu internetowego. Wstępnie podoba mi się PrestaShop - lecz nie jest to wymaganie.
Sprzedawany będzie jeden produkt - program w dwu wersjach: zwykłej i exclusive. Potrzebna będzie integracja z jakimś systemem płatności w Szwajcarii (nie wiem jeszcze jaki). Potrzebny jest też moduł, który po udanej sprzedaży będzie wysyłał użytkownikowi na mejla klucz (numer seryjny) wraz z jakimiś informacjami w HTML'u - nie musi być edytora HTML. Trzeba będzie także pociac i wrzucic grafikę, ktora ja dostarcze. Proszę o portfolio, doświadczenie w PHP i jeżeli takowe jest w sklepach internetowych. Proszę o wycenę na adres: 3d(malpeczka)majdan.eu Ten post edytował Majdan 13.08.2011, 15:31:10 -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 00:19 |