![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 336 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Prosze was o pomoc. Juz mowie o co mi chodzi. Ponizej podalem kod, ktory wyswietla wpisy jeden po drugim. Chcialbym go zmienic, aby wyswietlal sie w dwoch kolumnach. NIestety nie wiem, w ktorym momencie ugryzc go.
Pozdrawiam -------------------- Nieregulaminowa stopka usunieta
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że wystarczy dodać kolumnę w tabeli, ale mogę się mylić
![]() Przejrzyj to: http://www.w3schools.com/html/html_tables.asp a na pewno dasz sobie radę. Dodatkowo radzę nie mieszać tak html'a z php, bo się później sam nie odnajdziesz. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 336 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Niestety tylko html nie wystarczy. Trzeba zaingerowac w kod php. NIestety nie umiem :/
-------------------- Nieregulaminowa stopka usunieta
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak nie spróbujesz to się nie nauczysz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 9 Dołączył: 12.04.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Pytanie zasadnicze co ile wierszy ma dzielić na kolumny ?
|
|
|
![]()
|
|
Chcialbym aby byly dwie kolumny i 3 wiersze
Dziekuje ![]() -------------------- Nieregulaminowa stopka usunieta
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 11:59 |