![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Wykorzystałem sobie skrypt do gwiazdek w jquery (o ten). W dokumencie mam tak: inicjalizacja:
pole radio:
No i w PHP na razie po prostu tyle: Mam też inne pola i dzięki temu wiem, że dane dochodzą do skryptu. Problem polega na tym, że w poście nie mam danych z tych inputów. Nawet jak dam tak: To nie wyświetli zaznaczonej w formularzu wartości. Wartość jest wysyłana tylko wtedy gdy nie zainicjalizuje danego "radia". Nie wiem, w czym jest błąd i na czym to polega. Mam dziwne wrażenie, że popełniłem jakiś głupi błąd i teraz go nie widzę... Pozdrawiam! -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 20 Dołączył: 20.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek zrób sobie jeden input jako checked="checked" zobaczy czy wtedy prześle - jeśli tak, to wiesz, że to problem JS i stars nie zaznacza dobrze pola. Jeśli dalej nie przejdzie, to masz najprawdopodobniej błąd w kodzie html - źle zagnieżdzone tagi albo jakiś inny konflikt.
-------------------- -wdev-
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 4 Dołączył: 19.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli wszystko inne pola działają to prawdopodobnie jest to problem ze składnią. Miałem kiedyś podobny błąd w swoim kodzie i okazało się, że moje pola znajdowały się poza <form></form>
![]() -------------------- Nie bijcie! Jestem tylko Chemikiem, który skryptuje od 7 lat :D
www.eduela.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 18:15 |