![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
![]() Jestem nowy i zielony jak narazie w sprawach programowania... Postanowiłem się pobawić trochę i zarobić parę groszy.. ![]() Oto moja strona : Moja strona Problem jest taki, że przeglądarka Internet Explorer niepoprawnie wyświetla moją stronę, Shoutbox jest na dole, w ogóle cała prawa strona jest pusta. Natomiast inne przeglądarki wyświetlają ją poprawnie. Nie wiem gdzie mogę znaleźć ten błąd. Może to jakaś pierdoła, nie wiem. Liczę na Waszą pomoc ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IE źle przelicza padding i margin. Dopisz sobie odpowiednie style(najlepiej w oddzielnym pliku) z poprawkami dla IE
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z html pamiętam że padding to tam jakieś odległości były ;D ale nie wiem jak to się ustawia... plik style.css
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Musisz wiedzieć jaką przeglądarką ktoś otwiera Twoją stronę i dla niej załadować odpowiednie style connditional comments
2. Główne style (style.css) mają znajdować się przed stylami dla poszczególnych przeglądarek 3. Do styli dla poszczególnych przeglądarek zapisuj TYLKO poprawki dla elementów strony, które nie wyglądają tak jak powinny Ten post edytował CuteOne 11.08.2011, 17:15:06 |
|
|
![]()
|
|
już działa, dzięki wielkie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:13 |