![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 1 Dołączył: 12.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Wie ktoś skąd można wziąć taką wtyczkę :
http://www.facebook.com/NIE.SRAM?sk=app_147911161934343 ona jest widoczna po zalogowaniu, chodzi o powiadom znajomych o akcji. Trzeba to samemu pisać czy są gotowe narzędzia ? Z tego co widzę, to chyba gotowe. Jak ktoś zna sprawę to bardzo proszę o pomoc.
Powód edycji: [nospor]: poprawa tytułu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 12 Dołączył: 8.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 1 Dołączył: 12.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
O to własnie chodzi, a kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr szukałem tutaj i nie znalazłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chyba się muszę przejść do okulisty. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1)
Cytat POWIADOM ZNAJOMYCH Czego się drzesz?2) Problem z PHP ma średni związek, naprawdę tego nie widzisz? To faktycznie wizyta u okulisty wskazana. U laryngologa chyba też (patrz punkt 1) ) - przenosze |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat nie powinien zachęcać do wejścia - bo jakaś promocja czy co... Ja myślałem, że wyciekł jakiś bug albo co - wystraszyłem się, a tu co? Facebook related scam.
|
|
|
![]()
|
|
Ehhh zaczynają się popisy adminów ;/ Co się z tym forum stało. Kiedyś to można było się o wszytko zapytać, teraz wielce obrażeni, bo ktoś się coś zapytał (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wyluzujcie i nie doktoryzujcie się, nie popisujcie tylko pomóżcie -> bo do tego jest stworzone forum.
A tak w ogóle jak wywołać: FB.ui({method: 'apprequests', message: 'You should learn more about this awesome game.', data: 'tracking information for the user'}); Podejście w stylu poniżej jest nieskuteczne
Ten post edytował basso 12.08.2011, 10:38:16 |
|
|
![]()
|
|
Cytat Ehhh zaczynają się popisy adminów ;/ Echhhhh zaczyna się popis użyszkodnika :/W internecie panuje netykieta. Jednym z jej punktów jest: NIE DRZYJ SIĘ - więc się nie drzyj Forum podzielone jest na działy. Pisz we właściwym dziale. Moderatorzy są po to, by takich "cwaniaczków" jak ty upominać. A jak upominanie nie pomaga to stosuję większe restrykcje. A wiesz po co? By na forum był porządek a nie burdel. Jak się nie podoba to zmień forum i nie pisz jak było kiedyś... Kiedyś też moderatorzy działali i jak ktoś się nie stosował to go stopowali. |
|
|
![]()
|
|
Ta wypowiedź (powyżej) chyba nie jest związana z tematem .
Nie popisujcie się tylko pomóżcie -> proszę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ogólnie nie mogę znaleźć tych wywołań facebookowych, są ogóle dokumentacje ale praktycznego przykładu brak. |
|
|
![]()
|
|
Cytat Nie popisujcie się tylko pomóżcie Piszesz to już poraz dwukrotny. Widzę w ogóle do Ciebie nie dociera to co się tu stało. Zwrócenie Tobie uwagi przez moderatora nazywasz popisywaniem się?Chcesz zebym zaczał się popisywać? Proszę bardzo - zamykam. O, teraz dopiero zacząłem się popisywać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bo do tej pory zwracałem ci jedynie uwagę, byś przestrzegał banalnie prostych reguł forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zapraszam na PW, gdy zobaczę że zrozumiałeś, temat otworzę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:00 |