![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 5 Dołączył: 10.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy jeśli chcę zrobić Like-boxa dla fanpage, to muszę go jakoś specjalnie autoryzować? Pytam, bo od paru minut próbuję kliknąć "Lubię to" w like boxie którego wrzuciłem na stronę i coś nie chce zaskoczyć (nie dodaje na fb, że lubię). Z tego co widzę, Like boxa mogę zrobić dla każdej strony, nawet nie muszę być jej właścicielem. Prawda to? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co pamiętam "mogę się mylić" to możesz umieścić likeboxa do innych stron jeśli znasz api key
bo żeby dać możliwość dodania swojej strony do ulubionych musisz stworzyć facebooka i w nim aplikacje do której będziesz się odwoływać. -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 5 Dołączył: 10.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś ponoć był wymagany API Key przy tworzeniu większości Social-pluginów... Obecnie, przynajmniej przy Like-Box, nie musiałem podawać API Key. Chyba, że API Key = ID zawarty w adresie fanpage'a, to wtedy podałem go razem z adresem fanpage'a dla którego tworzyłem Like-Box.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:54 |