![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 369 Pomógł: 2 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam to znowu ja (jakby nie inaczej ^^) Zastanawiam się gdzie umieścić COOKIE, aby dobrze działało i mam z tym mały problem, ponieważ gdzie nie gdzie bym umieścił to zawsze się dodaje za wcześnie. Proszę o pomoc
![]() pooldj.php
viewpool.php?id=1
viewspecial.php?id=1
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw rób wszelkie obliczenia w php a dopiero potem wyświetlaj stronę. wtedy nie bedziesz miał problemów z ustawianiem cookiesów w odpowiednim dl ciebie miejscu.
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciastka w celu zabezpieczenia przed kilkukrotnym glosowaniem: po zliczeniu głosu
przed wyświetleniem ankiety sprawdzaj czy ciastka są w bazie jesli tak: wyswietlaj wyniki, jesli nie wyswietlaj ankiete i tyle ![]() -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przed wyświetleniem ankiety sprawdzaj czy ciastka są w bazie Nie wiem, czy coś przegapiłem, ale ciastka chyba zapisuje się po stronie użytkownika, a nie serwera. No chyba, że źle sformułowałeś myśl. W linii 24 powinieneś raczej użyć nieco innego warunku, mianowicie: Natomiast samo ciastko ustawiasz po wykonaniu zapytania aktualizującego dane w bazie, czyli za linią 35. Ten post edytował mortus 11.08.2011, 12:31:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 369 Pomógł: 2 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm, Headers already sent?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
I czego się cieszysz? Nie ma z czego. Problem z headers already sent poruszany tak czesto, ze teraz uzyj wyszukiwarki i go popraw. Do tego czasu zamykam profilaktycznie.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 02:51 |