![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym zrobić aplikacje korzystającą z Facebook API w stylu kalendarza. Miałby on wysyłać przypomnienia/powiadomienia (mogą być w jakiejkolwiek formie) o danym terminie. Pytanie teraz czy jest taka możliwość gdy użytkownik nie korzysta z aplikacji? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 5 Dołączył: 10.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aplikacja może być podpięta pod stronę, a użytkownik może kliknąć Like na stronie... pytanie, czy strona API FB pozwala wysyłać wiadomości do wybranych fanów strony...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest takie rodzaj dostępu aplikacji o nazwie "całodobowy dostęp do mojego konta" czy coś takiego, czyli user nie musi być w aplikacji (nie musi mieć tokena) aby korzystała z jakichś jego danych.
-------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, rzeczywiście całodobowy dostęp działa (wcześniej o tym czytałem i myślałem że działa to w inny sposó
![]() Żeby nie zakładać nowego tematu, zapytam tutaj. Jak dodać na tablicę użytkownika post jako aplikacja? Udaje mi się dodać ale jako ja korzystając z graph api explorer. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:41 |