![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 2 Dołączył: 19.04.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, próbuje zrobić sobie funkcję przetwarzania wielu xml'i która będzie podpięta do crontaba co 5 min i mam problem z danymi wyjściowymi - nie przetwarza i nie zapisuje mi pliku, a skrypt normlanie działa jesli nie jest jako funkcja, zapewne błędnie ułożoną mam funkcji - moja pierwsza jako początkującego amatora php.
kod tej funkcji znajduje się w pliku function.inc.php i tam też na samym koncu dodaje sobie nowe pliki do przetworzenia :
plik wejsciowy zawiera takie dane
ale tak jak mówię, skrypt działa jeśli go wkleje bez funkcji i zamiast $wyjściowe i $wejsciowe wpiszę normalne nazwy... a funkcję robię dlatego, bo tak jak mówię będę chciał żeby się ten skrypt wykonywał w crontabie. Zacząłem od funkcji, bo to wyszukałem jako pierwsze i nie wiem czy są lepsze sposoby na obróbkę masową przy użyciu małej ilości kodu odwołania na stronach. Ten post edytował adek- 8.08.2011, 11:23:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 8 Dołączył: 24.09.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Czekam na PW z poprawną nazwą tematu.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:05 |