![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 22.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jak wiadomo - słowa kluczowe oraz opis strony to dość istotne rzeczy. Tworząc swoją stronę internetową (tak, trzeci lub czwarty raz) chciałbym mieć taki... "K&D system", czyli "system" zarządzania słowami kluczowymi i opisami strony. Do czego zmierzam... Chciałbym je móc dodawać dynamiczne z poziomu strony. Pytanie - w jaki sposób przechowywać "identyfikator", do którego należą dane słowa kluczowe oraz opisy stron? Przykład: Kod Site: www.mysite.pl Keywords: pies, kot, mama, tata, babcia, 69, 666, 777, 7, lotto Description: Jakiś piękny i twórczy opis Site: www.mysite.pl/animals Keywords: zwierzęta, stajnia, moja, karmić, jeść, drób, ciastka Description: Moja stodoła/farma/whatever Site www.mysite.pl/animals/?id=69 Keywords: zwierzęta, stajnia, moja, karmić, jeść, byk, rogi, 666 Description: Mój byk Jak można zobaczyć na powyższych przykładach, najprostszym sposobem byłoby po prostu zapisywanie konkretnego adresu np. za pomocą:
Ktoś ma może inny, lepszy pomysł? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:39 |