![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 2 Dołączył: 25.08.2009 Skąd: Toruń / Bydgoszcz Ostrzeżenie: (10%)
|
Witam. Jestem właścicielem portalu GIEROmaniak.pl i szukam osób - programistów PHP - chętnych do pomocy przy przeprowadzce na Symfony Framework oraz wdrażaniu nowych funkcjonalności w tym serwisie. Pomysłów jest wiele, ale zbyt wiele jak na jedną osobę (tylko mnie), aby one szybko ruszyły.
Z powyższego powodu chciałbym spytać wszystkich czytelników tego forum, czy ktoś byłby chętny na wkręcenie się do GIEROmaniak.pl w zamian za pozyskane doświadczenie (przydatne w późniejszym ubieganiu się o pracę) lub ewentualne wynagrodzenie (+ do tego bardzo szybko chodzący mail z domeną @gieromaniak.pl). Razem ze mną jest paczka świetnych ludzi (redaktorów), którzy zapełniają portal treścią. Brakuje nam tylko rąk do kodowania. Jeśli ktoś byłby chętny, proszę pisać na adres krzysztof.trzos [małpa] gieromaniak.pl. Zgłaszający się nie muszą być mistrzami w programowaniu - bez problemów będę mógł doradzać swoim słowem osobom mniej doświadczonym (sam robię w tej dziedzinie parę lat). Ewentualne pytania proszę pisać w tym temacie, na PW lub mailowo. Proszę tylko bez "flejmu". |
|
|
|
|
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 |
Temat przenoszę do działu poszukuję. Proszę również o poprawienie tematu.
(...) do tego bardzo szybko chodzący mail z domeną @gieromaniak.pl (...) Poprawiłeś mi humor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 2 Dołączył: 25.08.2009 Skąd: Toruń / Bydgoszcz Ostrzeżenie: (10%)
|
Do usług (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Update: Oferta nadal aktualna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk |
Czekam na PW z poprawną nazwą tematu. Inaczej temat usunę.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 19:08 |