![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
jak oceniacie moją stronę www.elementy.tk
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Proszę założyć i podać dane do konta testowego.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Login: test
Hasło: test Już na samym początku rzuca się w oczy brzydkie ułożenie formularzy. W dodatku jeśli się zaloguje to jakiś tekst pojawia się na sekundę, a później jest refresh. Nawet nie wiem co tam było napisane ![]() -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Nic tu nie działa (żadna podstrona)
- Wygląd hmm.. nieładny ![]() - Kod jest zupełnie bez sensu (w niektórych miejscach), te onmouseovery to trochę przesadziłeś ![]() Niestety to co jest na tej stronie można zrobić w około 10 minut razem z grafiką i dużo lepszym jakościowo kodem. Spróbuj jeszcze raz. // ADD A tak w ogóle to... ![]() Ten post edytował pyro 6.08.2011, 15:07:53 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Pyro - a jak nie ma kopi to coś Ty zrobił! Nie ładnie psuć komuś stronę!
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Pyro - a jak nie ma kopi to coś Ty zrobił! Nie ładnie psuć komuś stronę! A kto powiedział, że nie zrobiłem kopii? Tak naprawdę nic nie usunąłem w żadnym pliku, tylko dodałem trzy linijki ![]() Ten post edytował pyro 6.08.2011, 16:39:38 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie można dodawać komuś 3 linijek. Mogłeś go tym doprowadzić do depresji ! A jakby mu się coś stało ?! Sumienie nie dałoby ci spokoju
![]() -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
Nie można dodawać komuś 3 linijek. Mogłeś go tym doprowadzić do depresji ! A jakby mu się coś stało ?! Sumienie nie dałoby ci spokoju ![]() Życie jest strasznie bolesne, dlatego autor musi znieść te 3 linijki! -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:23 |