![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Zacznę od tego że na początku chciałem wstawić pole "lubię to" do poszczególnych ogłoszeń w tym przypadku. Po części się udało ponieważ niejako działa ale po wstawieniu kodu dalsza część strony przestaje działać.
Strona zaczyna działać poprawnie gdy usunę nie wiem może mogę jakoś zastąpić get_permalink() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może podasz adres strony? Sprawdź co generuje ci ten kod (w źródle strony)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O ile mnie moja pamięć nie myli, zostawiając puste href "". Automatycznie pobierana jest aktualna strona.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Link do strony to http://www.auuto.pl/index.php?o=10817
Faktycznie Damonsson miałeś racie. ![]() Ale jest jeszcze jeden problem z tym związany i nie będę otwierał nowego tematu tzn pole "lubię to" jest widoczne przez parę sekund po czy znika i tak co jakiś czas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 17:00 |