![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam Problem ze skryptem księgi gości który jest pzrerobiony przezemnie. Skrypt pokazuje aby pierwsze pozdrowienie a reszty nie.
1. W pliku index.php mam zaincludowany plik files/podglad.php który odpowiada za wyświetlanie pozdrowień 2. Plik files/podglad.php Kod <a href="pozdrow.php"> Pozdrów [+] </a><marquee width="89%" scrollamount="5" > <? $base="files/data.php"; $table=file($base); $max=count($table); for ($i=0; $i<$max; $i++) { $data=explode ("*|*", $table[$i]); echo "<b>$data[0]</b>: $data[2]<br />"; } ?> </marquee> 2. Plik Odpowiadający za dodawanie pozdrowień pozdrow.php Kod <form action=dodano.php method=post> Nick:<br> <input type=text name=nick><br> E-mail:<br> <input type=email name=email><br> Wpis:<br> <textarea name=tekst rows=5 cols=30 wrap=virtual></textarea><br> <input type=submit value=dodaj> <input type=reset value=reset><br> </form> 3. Plik odpowadający za dodany plik (informacja o dodaniu). Kod <? $url="index.php"; $base="data.php"; $date=date("d-m-Y"); $data="$nick*|*$email*|*$tekst*|*$date"; $data=eregi_replace(" ", "<br>", $data); $f=fopen($base, a); flock($f, 2); fputs($f, $data); flock($f, 3); fclose($f); echo "Wpis został dodany...<br><a href=$url>Pokaż wpisy</a>"; ?> 4. Pliki zapisują się w files/data.php Dlaczego nie wyświetla następnych Pozdrowień Moja strona testowa : http://pmf.xaa.pl/radio5/ Ps. Chciałbym jeszcze by po niaciśnięciu na stronie Słuchaj radia online pojawiło się wyświetlone pole z daną treścią Ten post edytował maciej916 5.08.2011, 18:31:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:41 |