![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Pojawia się tylko zielonkawe tło i tyle. Nie wiem czemu ten fragment nie działa, wcześniej działał. Ktoś pomoże? Kiedyś to napisałem, z ciekawości chciałem sprawdzić czy jeszcze działa, i niestety nie. A że mi się nudzi postanowiłem naprawić, ale jakoś nie mogę sobie z tym dać rady. Ten post edytował klumok 4.08.2011, 18:13:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a pierwszy curl - logowanie co ci zwraca?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To samo
![]() Jest przekierowanie włączone w pierwszym więc wchodzi na główną. Drugi napisałem tak dla testu, też wchodzi na główną. Próbowałem wejsc na czyiś profil. Ten sam efekt. Na strone logowania wchodzi normalnie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co widzę nk ładuje się modułowo, najpierw szablon html a później dopiero zawartość strony. To co widzisz to właśnie szablon html. Czyli nie wykonują się kody js ładowania treści lub nk zabezpieczyło to jakoś
![]() Jak chcesz coś konkretnego z nk.pl sprawdź czy nie oferuje tego ich API ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Po raz kolejny zostajesz upomniany za próbe pomocy w napisaniu narzędzia łamięcego regulamin NK. Temat zamykam a ty dostajesz moderację postów.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 09:53 |