|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 17.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
mam tablicę(część):
Cytat alegratka samochody alegro motoryzacja alegro pl samochody osobowe alegro samochody alegro samochody czesci alegro samochody osobowe alegro samochody osobowe u¿ywane alegro.pl motoryzacja alfa okna allegro moto allegro motoryzacja aluplast okna anonse motoryzacja anonse samochody aukcje samochodowe auta auta gry auta osobowe pomoc domowa auta z niemiec auta z usa autogie³da samochodowa autogratka autokomis automoto avante okna bia³e drzwi wewnêtrzne boazeria ¶wierkowa broker samochodowy brugmann okna i o to chodzi żeby skrypt wyświetlał za każdym razem wyświetlał zawartosc tablicy, jeżeli są duplikaty (załózmy po 1 słowie[to mozna explode rozdzielić])wybrał jeden losowy tj po pierwszy przebiegu dla tego wyżej otrzymuje: alegratka samochody alegro samochody alegro.pl motoryzacja alfa okna aluplast okna anonse motoryzacja anonse samochody auta pomoc domowa autogie³da samochodowa autogratka autokomis automoto avante okna bia³e drzwi wewnêtrzne boazeria ¶wierkowa broker samochodowy brugmann okna za 2 razem inny zestaw z wybranych duplikatów i tak w kółko, nie wiem jak to ugryźć.Moze ktoś nakierować? |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
Na pewno da się to zrobić dużo bardziej optymalnie, ale:
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 17.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Twój skrypt tylko przetasował tablicę, duplikatów nie "wybierał" ale dzięki za bazę, pokombinuję sam, ale jak masz jakąś propozycje t to chcętnie wysłucham (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Niestety lipa, zrobiłem też tak:
I też to samo ;/ Oczywiście getem liczbę znaków podaję (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) POnawiam pytanie bo kompletnie mi to nie wychodzi.. Ten post edytował meron11 3.08.2011, 21:41:01 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 01:58 |