![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2011 Ostrzeżenie: (10%)
|
Zainstalowałem edytor tiny_mce, niby wszystko dziala, edytor polaczony z baza danych mysql, wyswietlanie dziala itd, ale jak dodaje tekst do edytora to mam np. cos takiego:
chodzi mi o entery... niby dam jeden enter, a na stronie widac 2 albo 3, w zrodle strony sprawdzalem i zamiast <br /> daje <p></p>... zainstalowalem jeszcze raz edytor i to samo jest, edytor sciagany z oficjalnej strony... probowalem w css do <p> ustawic line-height ale to tez nie pomaga... w zrodle strony wyglada to tak: chyba, ze ktos zna jakis fajny, dzialajacy edytor wysiwyg z mozliwoscia uploadu zdjec z komputera to prosze o link |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nigdy nie korzystałem z edytora, ale na logike możesz ustawić w CSS ujemny margines do góry dla p, np. p { margin-top: -10px; }
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%)
|
Nową linię w TinyMCE podobnie jak i w FCKEditor wstawiamy poprzez naciśnięcie klawiszy Shift i Enter. Najprawdopodobniej można to zmienić, ale nie próbowałem.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2011 Ostrzeżenie: (10%)
|
kurde a ja tyle sie meczylem z tym... a wie ktos jak to ustawic na enter?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 14:41 |