|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam!
Na stronie www.resoglos.pl kategorie (jak można zauważyć) wyświetlają się w panelu bocznym (czyli jedna pod drugą). Ja chciałbym wszystkie te kategorie przenieść na środek strony (nad najnowsze ogłoszenia), tak by wyświetlały się one np. w jednym rzędzie po 3 kategorie główne i pod nimi podkategorie, a potem znów 3 kategorie główne i podkategorie. Coś jak na obrazku poniżej: (IMG:http://img813.imageshack.us/img813/8192/przuklad.jpg) Kod odpowiedzialny za wyświetlanie kategorii (tak jak teraz jest) to:
Jest mi ktoś w stanie pomóc? Podpowiedzieć mniej więcej co mam zrobić? Będę bardzo, bardzo wdzięczny. Z góry dziękuje! Pozdrawiam Przeszukałem całe forum i nie mogę znaleźć pomocy. Głowię się nad tym już cały dzień. Proszę o pomoc. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%)
|
NO więc tak masz kod. Teraz odnajdujesz moment w którym dochodzi do wyświetlania, w pętli sprawdzasz czy wyświetlasz już 3 kategorię i jeżeli tak jest to dajesz odstęp. Od ciebie zależy czy zostajesz przy ul czy przechodzisz na divy. W zależności od tego różnie daje się odstęp.
Możesz użyć iteratora $i i funkcji mod ($i++ mod 3 == 0 wstawiasz enter) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 02:16 |